Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Must αγορές για την άνοιξη!!!!





Kάνε αναβάθμιση στη ντουλάπα! 7+1 κομμάτια μέσα στις νέες τάσεις της σεζόν που μπορούν να κάνουν θαύματα στο καθημερινό styling. Plus: Τips για το πως να τα συνδυάσεις
Δεν χρειάζεται να είναι πολλές οι προσθήκες στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν. Χρειάζεται όμως να είναι οι σωστές. Να μπορούν να συνδυαστούν με πολλά από όσα ήδη υπάρχουν στη ντουλάπα, ενώ συγχρόνως να είναι απόλυτα συμβατά και με τις νέες τάσεις. Ακολουθούν 8 χρήσιμα και επίκαιρα κομμάτια, από τα οποία μπορείς να διαλέξεις τα πιο κατάλληλα για την αναβάθμιση του δικού σου styling!



1. Η ασύμμετρη πλισέ φούστα
Νew entry! Διαδέχεται την μακριά φούστα που πρωταγωνίστησε τις τελευταίες σεζόν στις κομψότερες λήψεις street style και αποτελεί μια ευέλικτη και άκρως ελκυστική λύση για πολλά looks, πρωί και βράδυ.
Τip: Συνδύασε την με ένα λεπτό βαμβακερό λευκό t-shirt. Με ένα κοντό δερμάτινο τζάκετ κι ένα ζευγάρι booties, την φοράς από αύριο. Αργότερα αφαίρεσε το τζάκετ και αντικατάστησε τα μποτίνια με πέδιλα!
Φούστα Topshop

2. Το color-block φόρεμα
Το μίνι φόρεμα-σάκος, κατά προτίμηση από μεταξωτό ύφασμα, παραμένει σωτήριο κομμάτι για την άνοιξη. Φοριέται με μπαλαρίνα το πρωί, με ψηλοτάκουνα το βράδυ. Αν θέλεις την πιο ενημερωμένη εκδοχή του, προτίμησε ένα με όμορφα φωτεινά χρώματα να καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες υφάσματος.
Φόρεμα, BSB

3. Οι παστέλ πλατφόρμες
Σε ένα σομόν ή ροζ χρώμα, συνδυάζονται με τα πάντα. Άρα είναι η νέα εναλλακτική του ταμπά πέδιλου. Το καλύτερό τους; ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι σε στυλ 70ς.
Πέδιλα Steve Madden, Nak.gr

4. Τα γυαλιά-πεταλούδα

Tα σωστά γυαλιά συμβάλουν πάντα στο σωστό fashion statement. Φέτος προσπάθησέ το με γυαλιά που θυμίζουν τις πεταλούδες των 50ς όπως αυτά της Miu Miu.
Tip: Μην προσπαθήσεις να συνθέσεις ένα total look σε ρετρό ύφος, αντίθετα προσθεσέ τα απλά σε ότι φοράς συνήθως και μεταμόρφωσε το look σου με μία κίνηση.
Γυαλιά Miu Miu, Luxottica (τηλ. 210-6669300)

5. Το chunky κολιέ
Προσφέρει εγγυημένο εφέ που ανανεώνει όσα τοπ, πουλόβερ, μπλουζάκια και φορέματα το έχουν ανάγκη. Ανανέωσε τη μαρινιέρα σου με αυτό.
Κολιέ Fornarina, Concept Store Shop 112A (τηλ.210-3231683)

6. Το κόκκινο τζιν
Αυτό είναι το νέο skinny! Φόρεσέ το με ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο από denim και μπαλαρίνες ή μοκασίνια
Παντελόνι Mango (τηλ210-3227657)

7. Το κομμάτι από ξεθωριασμένο denim
Αναζήτησε ένα άνετο ρούχο από μαλακό ντελαβέ τζιν και κάνε το καθημερινή σου στολή. Δεν θα το βαρεθείς γιατί πηγαίνει με όλα και κυρίως με αξεσουάρ σε μπεζ- καφέ αποχρώσεις!
Φόρεμα από denim, Lacoste (210-6899728)

8. To ανοιξιάτικο snoodΈνα φουλάρι βαμβακερό και πολύχρωμο σαν στρογγυλός πλούσιος γιακάς μπορεί να γίνει ο ιδανικός συνοδός των t-shirts σου.
Snood Accessorize (τηλ. 210-3640460)

*Στην κεντρική φωτό ένα σύνολο από τη νέα συλλογή Zara με πρωταγωνιστή το παστέλ μπλέιζερ που αποτελεί ακόμα ένα must-have της σεζόν Spring-Summer 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: